Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Extreme Training
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Training Comunicarea in Afaceri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Comunicarea in AFACERI .... si nu numai!
7, 8, 9 Decembrie 2007
Bucuresti
Scurta prezentare
Tematica  cursului se refera la o tema de actualitate - tehnicile de comunicare in afaceri si in viata de zi cu zi, analizate ca parte a relatiilor interpersonale, prin prisma programarii neurolingvistice (NLP).
A comunica inseamna a impartasi ganduri, sentimente, idei si experiente. Astfel, comunicarea este procesul prin care intelegem si transmitem sensuri ale propriilor noastre valori si convingeri. Ca proces ea presupune un schimb de mesaje intre cel putin doua persoane. Modul in care ne exprimam atitudinile fata de noi insine si de lumea in care traim se realizeaza prin interactiunea cu ceilalti.
In relatiile de comunicare pot aparea, in anumite momente, blocaje sau bruiaje datorate perceptiilor, gandurilor, identitatii, convingerilor si a valorilor. Ele distorsioneaza mesajele pe care le primim sau le transmitem. Vom putea depasi distorsiunile in relatiile interpersonale de afaceri afirmandu-ne intr-o maniera flexibila si plina de respect fata de interlocutorii nostri.
Structura cursului

- raportul (alinierea), pacing si leading - invata sa tii ritmul!
- calibrarea - observa ce ai in fata ta!
- meta limbajul - largeste-ti perspectiva asupra lumii si a propriei persoane!
- limbajul hipnotic (Modelul Milton) - intra in contact cu straturile inconstiente ale celorlalti si ale propriei persoane!
- Strategiile si elicitarea lor - afla retetele pe baza carora ne motivam si luam decizii in fiecare moment, si cum pot fi ele scoase la lumina!
Detalii si inscrieri: www.traininguri.ro
Din Gura in Gura